Connect with us

Hír

Belichick: Esélytelen, hogy a szezon elején csúcsformában legyünk

A Patriots 4-2-vel áll a Jets elleni győzelmet követően, de bőven nem játszanak olyan lehengerlően, mint azt mindenki várta volna tőlük. Bill Belichick persze nem várt ilyen dolgokat a csapatától és nagyon jó válasza is van arra, hogy miért hülyeség elvárni, hogy egy csapat a szezon elején (is) csúcsformában legyen.

 

 

Lehet, hogy csak én nem tudok rájönni, de számomra érthetetlen, hogyan gondolhatja bárki is, hogy egy csapat ugyanolyan szinten tudjon teljesíteni, mint öt hónappal ezelőtt. Akkor a csapat már hat hónap edzésen volt túl, lejátszott 19 alapszakasz- és rájátszás meccset, több, mint 100 edzés volt a hátunk mögött. Öt hónap pihenő után, meccs nélkül közel sem lehet ugyanazon a szinten játszani. Ez lehetetlen az én szememben. Minden évben újra kell kezdeni. Újra kell kezdeni a folyamatokat. Újra kell építeni a csapatot az év folyamán egyre több gyakorlással, előszezon- és alapszakasz meccsekkel, a sémád folyamatosan javításával és pont ezért lesz minden egyes év egyedi és különböző. De megértem, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel és a legtöbben nem így látják, ami rendben van, de én így látom.

 

A Patriots tehát nem egy befejezett alkotás, még bőven változni fog a szezon végére, ezért is lehetnek viszonylag nyugodtak a szurkolók a helyenként kifejezetten gyenge játék (a megszokotthoz képest főleg) ellenére is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!