Connect with us

Hír

Bell: Mixon engem majmol

Joe Mixon még az előző Steelers elleni meccs után panaszkodott, hogy nem kap elég labdát, és sokkal szívesebben venné, ha annyi lehetőséget, illetve labdát kapna mint Le’Veon Bell.

Bellt sem kell persze félteni, és a Bengals Colts elleni meccse alatt “twittert ragadott”, és nem tartotta magában a véleményét:

“Többeknek úgy tűnhet, hogy te olyan akarsz lenni mint én. Megpróbálod leutánozni a futás közbeni stílusomat és a 1st down ünneplésemet is. Most pedig már a bal kezeden karmelegítőt, és az enyémhez hasonló kesztyűt is viselsz? Lol. Akkor már a mezszámodat is lecserélhetnéd 28-asról 26-osra…”

 

Mixon végül mindössze 11/18-ért futott, de volt 3 elkapása is 91 yardért, közte egy 67 yardos. Így mondhatjuk, hogy Mixon kívánsága részben teljesült egyelőre, mert a Bengals backek között ő kapta a legtöbb labdaérintést, de Bell számaitól még messze van. A meccs után a riporterek megkérdezték az esetről:

“Sajnálatos, hogy Bell így érez, de ahogy már mondtam korábban, egyáltalán nem izgat, hogy mit gondol. Én csak leszegem a fejemet, és megyek előre.”

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!