Connect with us

Best of

Best of College Footbal 2017 – Week 6

Volt itt megint minden, mint a búcsúban. Színészkedő irányító, seggre fejelt védő, egy halom búskorom szurkoló és Blake Bortles egyetemi kiadása is. Le szeretnél maradni maradni a legjobb jelenetekről? Ne tedd!

 

 

A hét egykezes elkapása

Anthony Miller megmutatta, hogy nem e világi teremtmény. 15 elkapásból 224 yardot és 4 TD-t hozott. BEAST!

 

A hét szurkolója #1

7-0-nál nagy volt az öröm a BYU szurkolótáborában. Majd benyeltek zsinórban 24 pontot, és azonnal el is múlt. Az élet nehéz.

 

A hét szurkolója #2

Maradva a Boise State-BYU meccsnél, a találkozó végére ont ennyire pirult meg a Cougars. Egyébként szép jelmez, én hordanám farsangkor, tuti siker lenne.

 

A hét tánca

A Northwestern kispadjánál nagy volt az öröm, hogy egy darabig fogni tudták Barkleyt és a Penn State-et. Ezzel a tánccal viszont alaposan megrázták a pofonfát.

 

 

A hét szurkolója #3

Igen, ez volt a fanok reakciója, mikor a Nittany Lions végül 31-7-re lépett át a Wildcats együttesén. Korai volt az öröm, srácok.

 

A hét ünneplése #1

Megcsinálod a sacket és az ellenfél lábán elkezdesz léggitározni? Kendrick Northon fasza gyerek, meg úgy a Miaminál mindenki.

A hét faszagyereke

Én megmondtam…ja, egyébként ezt a tagot Miachael Jacksonnak hívják.

A hét teljesítménye #1

Khalil Tate az Arizona Wildcats másodéves csereirányítója. A számok is azt mutatják, hogy jó lesz ő cserének…oh wait!

 

A hét teljesítménye #2

Kenny Hill passzol, fut, elkap, mindent csinál, amit kérnek tőle. Fantasyben meg szépen hozogatja nekem a pontokat. A TCU pedig egyre inkább karcol, a végén még komolyan kell velük számolni. Olyannyira, hogy egyedül maradtak veretlenek a BIG12-ben.

 

A hét ütközése

Szavak nélkül. Annyit azért még hozzátennék, hogy targetingnek ítélték a bírók és kiállították Wardot. Enyhén megkérdőjelezendő döntés.

 

A hét edzője

Ő pedig nem más, mint Mike Leach, a Washington State vezetőedzője. Ki a fenének jut mégis eszébe, hogy banánt egyen, miközben a sporikkal egyeztet? Megnyerte magának a napot.

 

A hét trükkös játéka

Bevallom őszintén, hogy vagy öször kellett újranéznem, mi volt a labda útja ebben a játékban. Ha magyarázkodni szeretnék, akkor az mondanám, hogy későn tértem nyugovóra és iszonyat korán keltem. Így volt, de ez nem kifogás. Szép volt, Houston!

 

A hét elkapása

Dez Bryanet megszégyenítő módon szedte le ezt a labdát John Diarse. Egyébként iszonyat menő szerelésben játszott a két csapat, jól passzolt egymáshoz a két összeállítás.

 

A hét ünneplése #2

Amikor te a Michigannek szurkolsz, a barátnőde pedig az állami rivális Michigan State-nek. Jó, de mi maradt el az este végén?

 

A hét jelenete

Mark Dantonio 2-1 Jim Harbaugh. Mark Dantonio 8-3 Michigan Wolverines. A képsor magáért beszél.

 

A hét bohóca

Hé, John O’Korn, te most melyik focit játszod? A rendeset vagy azt, ahol színészkednek?! Szedd már össze magad!

 

A hét Sam Darnoldja

Ez a csávó az 1/1-es játékos sokak szemében. Kell a ligának még egy Blake Bortles? Nem tudom minden héten elégszer elmondani, hogy nem jó irányító…a tackle-t legalább megcsinálta. Grat, Sam! Tényleg jó helyen leszel a Jetsben.

 

A hét visszahordása

A Maryland embertelen nagy pofonba szaladt bele az Ohio State ellen, de ne vegyük el tőlük, hogy volt egy szép, egészen pontosan 100 yardos kickoff return TD-jük. Ty Johnson ezúttal a főszerepben.

 

A hét pancke-je

Sose jó, ha seggre fejel egy futó, igaz? Nekünk viszont élmény nézni, sőt iszonyatosn jót tudunk derülni rajta. Az ütést kiosztó Rashaad Penny egészen nagyot ment az éjjel, 170 yardot és 2 TD-t sikerült összefutkosnia.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!