Connect with us

Hír

Big Ben: Martavis azt mondta nekem, hogy nem akar távozni

Az utóbbi napokban felröppent hír a Steelers háza táján, hogy a csapat második számú wide receivere távozni akar a klubtól és cserét kért a vezetőségtől. Ezt ugyan néhány helyen cáfolták, de megerősítő jelek is érkeztek. Így egyelőre nem sok mindenre tudunk támaszkodni az ügyben, csak néhány személyes véleményre és információra.

 

 

Az egyik legfontosabb ilyen jelen pillanatban, hogy a csapat irányítója Ben Roethlisberger elvileg beszélt az elkapóval és vannak friss információi.

 

Beszéltem Bryanttel és nem akar sehova se menni. Néha szárnyra kapnak hírek, nem ritkán az ügynökök miatt, mert ők a legjobbat akarják a játékosnak és saját maguknak is, de néha a visszájára fordul a dolog és saját játékosaikat bántják ezekkel. Nem tudom jelen esetben mi volt a történet, de Martavis maradni akar és ezzel csak szükségtelen dráma alakult ki.

 

Ebben a dologban van valami és ha tényleg maradni akar Martavis, akkor nem gondolom, hogy a csapat szívesen megválna tőle. Egyelőre kevesebbet mutatott az egész csapat is, de Bryant is elmarad az elvártaktól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!