Connect with us

Hír

Bowles: Halálra voltam rémülve

Tedd Bowles tavaly decemberben a Patriots elleni mérkőzés előtt annyira rosszul lett, hogy kórházba került. Most hétvégén csapata megint ellenük fog pályára lépni. Az érintett a New York Dealy News nevű lapnak adott interjút ezzel kapcsolatban.

Halálra voltam rémülve. Nem tudom, hogy mi volt ez. Nyomorultul éreztem magamat. Elegem volt mindenből, ami velem történt. Rosszul éreztem magamat…úgy éreztem, hogy cserbenhagytam a csapatot. De megértettem, hogy semmit sem tudok tenni.

A mérkőzés előestéjén vesekő és epekő problémái támadtak és nagyon valószínű volt, hogy nem tudja segíteni csapatát a partvonalról. De orvosi segítséggel végül sikerült megoldania.

Nem ilyen a természetem. Ez nem egy megbocsájtó munka. Mint futball játékos vagy edző, dolgoznod kell. Emberek függenek tőled. Te pedig nem hagyhatod cserben őket. Nem hagyhatod cserben a többi edzőt. Nem számít, hogy a szezon jól vagy rosszul megy, neked konzisztensnek kell lenned abban, aki vagy. Én pedig ilyen vagyok. Minden nap, egész nap itt vagyok nekik. Mindent megpróbálok megtenni értük.

A Gillette Stadium sok hosszú és meredek lépcsőből áll, így ha a pálya szélén lett volna rosszul, az orvosi stábnak nagyon nehéz (és hosszadalmas) feladat lett volna kiszállítania. Ezt áthidalva a sajtószobából (szigorú orvosi felügyelet mellett) látta el feladatát. Bowles megosztotta velünk, hogy mit gondol a közelgő mérkőzésről

Nem a legjobb játékosokra van szükséged. Esélyt ad, ha a saját játékodat csinálod és megérted, hogy mit kell tenned. Esélyt a győzelemre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!