Connect with us

Hír

Bradford nem sérült, Bridgewater visszatérhet

A megannyi sérülés után most végre jó hírekre ébredhettek a Minnesota Vikings szurkolói! Sam Bradfordnak ugyanis nem újult ki a sérülése, Teddy Bridgewatert pedig jövő héten aktiválhatja a csapat az aktív rosterre.

 

 

Bradfordot a Bears ellen aratott hétfő esti győzelem másnapján rögtön kivizsgálták, az MRI pedig azt mutatta, hogy nem újult ki a térdsérülése, ami miatt három meccset ki kellett hagynia már ebben a szezonban. Ez egyben nem jelenti azt, hogy nem lenne kérdéses a játéka a Packers elleni csoportrangadón, mivel szemmel láthatóan nem mozgott otthonosan a Soldier Fielden. Case Keenumnak tehát továbbra is lehet szerepe a pályán, azonban kérdés, hogy meddig.

 

Merthogy a tavaly brutális térdsérülést szenvedő Teddy Bridgewatert hétfőn aktiválhatja először a Vikings a PUP listről, és a legújabb hírek szerint élnének is a lehetőséggel. Az preseason során már limitáltan tudott edzeni, és már a szezon előtt is azt csiripelték a madarak, hogy idén pályára léphet. Valószínűleg egy két-három hetes pihenő még várhat rá, hogy ténylegesen formába hozzák az edzéseken, így a 9-10. forduló környékére bevetésre kész állapotba kerülhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!