Connect with us

Hír

BREAKING: Byron Maxwellt kivágta a Dolphins!

Meglepő hír jelent meg nemrég a Twitteren, miszerint több forrás is megerősítette, hogy Byron Maxwellt elbocsátotta a Miami Dolphins. A Dolphins azután tette meg ezt a lépést, miután nem volt elégedett a veterán cornerbackkel, és nem találtak cserepartnert egy esetleges trade-hez.

 

 

A 29 éves védő a Legion of Boomban lett sztár, de szerződése lejárta után továbbállt, méghozzá a Philadelphia Eagleshöz. A kaland azonban nem jött össze, és mindössze egy szezon után megváltak a megaszerződést kötő Maxwelltől, akit Miamiba cseréltek. A trade miatt hozta magával a szerződését is, ami 2015-ben egy 6 éves, $63 milliós monstrum deal volt, és aminek az árát sem az Eaglesben, sem a Dolphinsban nem szolgálta meg. Maxwell idén csak két meccsen volt a pályán, csapata legutóbbi négy találkozóját kihagyta, és azon a kettőn sem élete formájában játszott.

 

Kivágásával $3 milliós halottpénz keletkezett a salary capben, Maxwell helyét pedig az újonc Cordrea Tankersley örökölte meg, aki a Saints elleni londoni meccs óta stabil kezdővé vált. Ezzel egy újabb jó nevű, ám harmatos teljesítményű CB került a szabadügynökpiacra.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások