Connect with us

Hír

BREAKING: Elliott újabb győzelmet aratott, még két hétig biztosan játszhat

Úgy gondoltuk, hogy az éjjel akár véget is érhet a Zeke-saga és helybenhagyhatják az eltiltását, azonban erre nem került sor és két hét haladékot kapott a Cowboys futója. Pontosabban két hetet, vagy amíg nem folytatják az eljárást, ugyanis egy New York-i szövetségi bíró 14 napos, ideiglenes visszatartó határozatot hozott azzal a megkötéssel, hogy akár hamarabb is folytathatják az ügyet.

 

Ez azt jelenti, hogy most a 49ers ellen biztos pályára léphet Ezekiel Elliott vasárnap és valószínűleg a következő körben a Redskins ellen is, habár arra van egy kis esély, hogy a Redskins elleni találkozóval kezdődik meg a 6 meccses eltiltása.

 

Az NFL ugyan visszaállította Elliott eltiltását és úgy tűnt, hogy megkezdi a következő 6 meccs kiülését, miután csütörtökön az NFL nyerte az előző kört, de mivel a Dallas bye weeken volt, így sok jelentősége nem volt a dolognak, ugyanis már akkor tudni lehetett, hogy a tegnap éjjeli döntés lesz meghatározó abban, hogy Elliott akkor játszhat vagy sem.

 

Ha két hét múlva úgy döntenek, hogy kezdődhet az eltiltás, akkor a következő meccseket kell kihagynia a Dallas futójának: Chiefs, Falcons, Eagles, Chargers, Redskins, Giants.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!