Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan a 2018-as draft helyszíne

Jerry Jones kapta meg a 2018-as NFL Draft rendezése jogát, ugyanis a Dallas Cowboys stadionjában, Arlingtonban rendezik majd meg a következő évi játékosbörzét. Az szinte biztos, hogy az AT&T Stadium az eddigi legnagyobb draft élményt fogja nyújtani, ismerve a Cowboys tulajdonosát.

 

Tavaly ugyebár Philadelphiában rendezték a draftot és hatalmas siker volt mind pénzügyileg, mind közönségszórakoztatásban. Rekordszámú, 250 ezernyi ember ment ki a helyszínre a háromnapos rendezvény során, most azonban a Jerry World még több embert vár majd minden valószínűség szerint.

 

Sokan érdeklődtek az esemény iránt egyébként, ami így a harmadik helyszínére látogat három éven belül. Pályázott Chicago, Canton, Denver, Green Bay, Jacksonville, Los Angeles, Philadelphia és Pittsburgh is a rendezésre, de az NFL franchise-t a szívében tudó, mégis mindenféle szórakoztatásra alkalmas stadiont nem lehetett kihagynia az NFL-nek. A jövő évi játékosbörzét április 26-28 rendezik, csak hogy mindenki elmenthesse a naptárába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!