Connect with us

Hír

BREAKING: Telvin Smith is top fizetést kapott!

A Jaguars idei szezonjának legnagyobb ajándéka a védelme, amiről a kinti sajtó ódákat zeng. Ennek az egységnek az egyik kulcsfigurája Telvin Smith, akivel most már hosszú távon is számolhat Doug Marrone főedző, az éjjel ugyanis hosszabbítottak a remek szezont futó linebackerrel.

 

 

A 26 éves játékos a szezon végén lett volna szabadügynök, de ilyen idénykezdet után nem kockáztatta meg a Jaguars, hogy kiengedik a piacra, és már most megkötötték vele az új szerződését – ami igen borsos áron jött össze. Smith egy 4 éves, $50 milliós szerződést írt alá, aminek a garantált tartama egyelőre nem ismert, viszont ezzel az átlagfizetéssel Jamie Collins mellett a legjobban fizetett linebackerje lett a ligának. Majdnem pontosan két hete hosszabbított a Rams Ogletreevel, az övé lett a legnagyobb garantált tartalom a belső linebackerek közül, de nem lepődnénk meg, ha ezt Smith szerződése túlszárnyalná. A Jaguarsnál mindenki boldog a történtek után.

 

Telvin rendkívül produktív, és fontos láncszemmé nőtte ki magát a védelmünkben, megérdemelte a hosszabbítást. Igyekszünk egy hosszabbítással jutalmazni azokat, akik ezt kiérdemlik, ő pedig ezen játékosok közé tartozik, a pályán és azon kívül is vezérszerepet tölt be az öltözőbe. Természetesen egy ekkora összegű szerződéssel az elvárások is nőttek, de bele fog nőni ebbe a szerepbe.

– mondta Tom Coughlin.

 

Maga a játékos is megtisztelve érzi magát a hosszabbítást követően.

 

Nagyon örülök, hogy itt folytathatom tovább a pályafutásomat, és azt a csapatot erősíthetem, akik hittek bennem a draft napján. Hálás vagyok a családomnak, barátaimnak, a csapatnak, az edzőinknek és az elképesztő szurkolóinknak, akik mindvégig támogattak és inspiráltak, hogy idáig jussak. Na és persze Shad Khannak és a Jaguars franchise-nak, hogy megadták nekem a lehetőséget további négy évre. Nagyon jó kötelékeket alakítottam ki az öltözőben, és kezdünk egy hullámhosszon lenni, ami az idei szezonunkon is meglátszik. Boldog vagyok, hogy ennek része lehetek, és folytathatom a megkezdett munkánkat!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások