Connect with us

Hír

Brees: Még mindig nem hiszik el, hogy mennyi lehetőség van bennünk

A New Orleans Saints csapata is azok közé tartozik, akik fenekestül forgatták fel a várt vagy jósolt erőviszonyokat, és elég impresszív bicepszmutogatással masíroznak a csoportelsőség felé. Drew Brees nem lepődik meg azon, hogy ilyen formában is képes játszani a Saints, de sokan még mindig nem hiszik el, mire képesek.

 

 

A 0-2-es kezdést követően alaposan helyrerázódtak Sean Paytonék, köztük a Dolphins lenullázásával a Wembley-ben, és még a bye week sem törte meg a lendületüket. Most a Rodgers nélkül felálló Packers ellen ismét jó esélyük van folytatni a győzelmi szériájukat, sőt, a rájátszást sem zárják ki. Ezt erősíti meg Brees nyilatkozata is.

 

Továbbra sem szeretnénk letérni az eddigi útról, ami a győzelmeket hozta meg számunkra. Sportolóként nagyszerű érzés lenni, ez az öltözői hangulaton is meglátszik, egyre erősebbek vagyunk mentálisan, ami a pályán mutatkozik meg. Ugyanakkor néhányan még mindig nem fogták fel az öltözőn belül, hogy mennyi lehetőség van még bennünk, és hogy mi mindent érhetünk még el, ha kiadjuk magunkból a maximumot. Hétről hétre fejlődünk, és remélem hamarosan mindenki elhiszi a csapaton belül, hogy bizony van keresni valónk a rájátszásért folytatott harcban.

 

A nagy pálfordulást a védelemnek köszönheti a Saints, hiszen a Brees vezette offense-re ezúttal sem lehet panasz. A harmadik forduló óta azonban a 3. legkevesebb yardot és a 6. legkevesebb pontot engedik meccsenként az ellenfeleknek, utóbbit ráadásul a múlt heti Lions elleni meccs dobta csak meg, Breesék pedig rendre 35 pont felett átlagolnak. Akármennyire sem akkora dicsőség a Rodgers nélküli mint a vele kiálló Packers legyőzése, az azzal járó 4-2-es mérleg már nem csak a csoportelsőség felé terelné a vágyakat, de akár az egyik kiemelés felé is az NFC-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!