Connect with us

Hír

Cam Newton a legnagyobb trash talker, Bradyt gyalulnák legtöbben a földbe

Az ESPN megkért 155 NFL játékost, hogy különböző kategóriákban szavazzanak a 32 csapat irányítójáról. Olyan kategóriák voltak többek között, mint hogy ki a legnagyobb trash talker, ki a legtúlértékeltebb a ligában, vagy hogy kit nem akarnál csapattársadnak.

 

 

Ki a legnagyobb trash talker a ligában?

  1. Cam Newton, 26%
  2. Philip Rivers, 24%
  3. Aaron Rodgers, 17%
  4. Tom Brady, 16%

 

Ez talán nem meglepetés, Newton ugyanis nem csak a szájával képes triggerelni az ellenfeleket, de a TD-k utáni ünneplésével is – és bizony ő sok TD-t szerez! Rivers ilyen szoros második helye sem meglepő, nem néznénk ki a maciarcú irányítóból, hogy amúgy be nem áll a pofája ha pályára lép.

 

Melyik irányítót akarod a leginkább sackelni?

  1. Tom Brady, 49%
  2. Ben Roethlisberger, 14%
  3. Aaron Rodgers, 10%

 

Itt sem találunk különösebb meglepetést, bár kicsit fura, hogy a két legtöbbet szájaló játékos nem fért be a top 3-ba. Ebben a kategóriában inkább azok az irányítók kaptak voksot, akik az NFL legjobbjai, illetve akiket a legtöbben tisztelnek, hiszen ilyen játékosokat a védőknek is nagyobb dicsőség a földre vinni.

 

Ki az az irányító, akivel nem szeretnél egy csapatban játszani?

  1. Jay Cutler, 42%
  2. Cam Newton, 6%
  3. Philip Rivers, 6%

 

Szegény Jay Cutlert mindenki bánccsa, akármilyen szezont is produkáljon. Elsöprő fölényt aratott a szavazáson, ami talán sokatmondó róla.

 

Ki a legtúlértékeltebb irányító?

  1. Eli Manning, 14%
  2. Andrew Luck, 11%
  3. Joe Flacco, 10%
  4. Jay Cutler, 7%
  5. Sam Bradford, 7%

 

Egy újabb szoros eredmény talán az egyik legérdekesebb témában, ami a szurkolókat is megosztja. Manning a két gyűrűjével vélhetően Hall of Famer lesz, de azt is mindenki belátja, hogy a bátyja közelében sincs sem tudásban, sem szimpátiában. Andrew Luck korszakos tehetségként érkezett a ligába, de 2014 óta playoffban sem járt csapatával, a Flacco elit/nem elit kérdéskör pedig már szinte szokásos FK! téma kommentekben.

 

Melyik irányító nyerné a legtöbb Super Bowlt az elkövetkezendő 10 évben?

  1. Tom Brady, 21%
  2. Derek Carr, 20%
  3. Aaron Rodgers, 18%
  4. Dak Prescott, 10%

 

Érdekes, hogy a 40 éves Brady több Super Bowlt nyerne a játékosok szerint az elkövetkezendő 10 évben mint a nála jóval fiatalabb játékosok, de hát nem hiába tartják GOAT-nak. Carr második helye meglepő, na nem a képességei miatt, de azt hittem ide Prescott vagy Rodgers kerülne, de a Raidersben elég sokan látnak fantáziát ezek szerint.

 

Melyik újonc irányító viszi a legtöbbre az NFL-ben?

  1. Deshaun Watson, 61%
  2. Mitchell Trubisky, 18%
  3. DeShone Kizer, 12%
  4. Patrick Mahomes, 7%
  5. Chad Kelly, 1%

 

Itt sem lepődünk meg Watson elsöprő sikerén, aki új szeleket hozott a Texans támadósorában, és minden előre félt hiányossága ellenére remek újoncszezont produkál. A dobogóra három olyan irányító került fel, akiket már láthattunk élesben, de Patrick Mahomes nevéről nem szabad megfeledkezni. Chad Kelly 1%-a meg aranyos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!