Connect with us

Hír

Carr: A hátamnak semmi köze a rosszabb teljesítményhez

Az Oakland Raiders a hétvégén szoros vereséget szenvedett a csoportrivális Chargers csapatától, pedig Derek Carr visszatért a kezdő irányító posztjához. A fiatal irányítók két héttel a mérkőzés előtt szenvedett sérülést és bár egyes hírek arról szóltak, hogy 3-4 hetet is kihagyhat végül egyetlen mérkőzésen ült csak a nézők között. Visszatérése azonban nem sikerült dicsőségesre.

 

 

A 21/30 nem egy borzasztó mutató, de a 171 yard már igen kevés. Carr yard/attempt átlaga folyamatosan esett vissza az elmúlt fordulókban és ez a Chargers ellen érte el a csúcspontját. Így pedig a csapat nem is volt képes potens offense teljesítményre. Sokat kérdezték arról Carrt, hogy nem-e tért vissza túl korán a sérülése után, de ő cáfolta a kritikákat.

 

Semmi köze a hátamhoz ennek. Nagyon jól játszott a Chargers védelme. Megpróbáltak nyomást generálni és megtéveszteni minket. Ez sokszor sikerült is nekik.

 

Majd ez után hozzátette, hogy a támadósornak meg kell hoznia pár módosítást, hogy igazán jól működjön minden. Az idei év egyik csalódása a Raiders, akiktől közel hasonló teljesítményre számítottunk, mint tavaly, de úgy tűnik semmit nem léptek előre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!