Connect with us

Hír

Carr sérülése súlyosabb a vártnál, Manuel kezd a Ravens ellen

Az előzetesen tudhatónál súlyosabb sérülést szenvedett Derek Carr a Broncos elleni 16-10-os vereséggel végződő mérkőzésen. Mivel a röntgen-vizsgálat eredménye negatív lett, Jack Del Rio bejelentette a mérkőzés után közvetlenül, hogy Carrnak csak görcs van a hátában, ami hamar el fog múlni, így nincs komolyabb baj. Az MRI azonban mást mutatott, ennél súlyosabb probléma is van, mégpedig az, hogy Carr egy csigolyájának a harántnyúlványa eltörött, ami miatt biztos, hogy nem játszik a Ravens ellen, 2-4 hét kihagyás várhat rá.

 

2014-ben két irányító is szenvedett hasonló sérülést, Tony Romo egy meccsen, míg Cam Newton az autóbalesete során, ők 1-1 meccset hagytak ki. De még Carr bátyja, David is küzdött hasonló sérüléssel, ő ugyanis egy 2007-es Panthers elleni meccsen járt az öccséhez hasonlóan, ő szintén csak egy meccsre dőlt ki.

A Carr kiesésével kezdő irányítóvá előrelépő EJ Manuel meglepően jól szállt be a Broncos ellen, azonban most nehezebb dolga lesz, mert az ellenfél fel lesz készülve a játékából.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások