Connect with us

Hír

Charles reméli, melegen fogadják a Chiefs fanok

A Monday Night Football keretein belül a Chiefs fogadja a Denver Broncos csapatát. Azon kívül, hogy a mérkőzés kimenetele sok mindenre választ adhat, lesz még egy érdekessége a mérkőzésnek. Jamaal Charles ugyanis először tér vissza volt sikerei helyszínére, de egy csoportrivális csapat tagjaként. A szurkolók reakciója változó az ilyen esetekben, de a játékos nagyon reméli, ő a pozitív oldalra kerül.

 

 

Jamaal Charles a pályán és azon kívül is egy elég elegáns játékos. Nincsenek balhéi, nincsenek nagyképű nyilatkozatai, csak az ő szokásos eleganciájával teszi a dolgát. Reméli ennek megfelelő fogadtatást kap a volt szurkolóktól.

 

Mindenemet a Chiefsnek adtam. Az emberek azt hiszik, hogy én egy áruló vagyok, csak azért mert most a Broncos játékosaként lépek pályára, pedig csak munkát kerestem. A nap végén örülni fogok, ha a Broncos álmai még valósak lesznek, de a szívem örökre a Chiefs csapatáért fog dobogni.

 

Nehéz helyzet ez, de talán a Chiefs szurkolók is megértik a játékost és mivel éveken keresztül sok boldogságot okozott nekik, nem fogják kifütyülni. Annál is inkább, mert sikerült gyorsan megtalálni a pótlását, egy bizonyos Hunt személyében, aki már most kezdi elhomályosítani az emlékét.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!