Connect with us

Hír

Clay Matthews: Nevetséges, mennyi sérültünk van

Természetesen a Packers sérültjei kapcsán most mindenki Aaron Rodgersről beszél. Randall Cobb is le volt sújtva a meccs után, hogy elvesztette sztárirányítóját, de nem csak a QB esett ki a csapatból, ráadásul egész évben bajlódnak a sérültekkel. A Vikings elleni meccsről három támadófalembernek is le kellett jönnie (David Bakhtiari, Bryan Bulaga és Lane Taylor), ráadásul három defensive back be sem tudott öltözni a találkozóra. Morgan Burnett, Kevin King és Davon House mellé pedig Quinten Rollins csatlakozott meccs után a sérültek listáján.

 

Clay Matthews, a csapat sztárvédője sem nagyon találja a szavakat erre a sok sérülésre:

 

A komikus nem jó szó, de majdnem nevetséges, hogy mennyire nincs szerencsénk a sérülésekkel. Minden évben elszenvedünk sérüléseket, de idén talán a szokásosnál is több jött össze. Próbálkozhatunk persze a “következő-ember” mentalitással, de ugyanakkor limitált azoknak a száma is, akiket be tudunk vetni.

 

Az utóbbi években Rodgers mindig kihúzta a bajból a Packerst, akár sérülések, akár egyéb dolgok hátráltatták a csapatot, azonban most nem lesz ott a támadófal mögött, hogy hozza a szokásos varázslatot és könnyedén rájátszásba vezesse a csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!