Connect with us

Hír

Cousins leendő csapata ellen játszhat

A hétvégén a San Francisco ’49 csapata Washingtonban fog találkozni a Redskinsel. Ezen belül pedig a hazaiak irányítója, Kirk Cousins régi edzője és lehetséges jövőbeli munkaadója, Kyle Shanahan ellen fog játszani. A holtszezonbeli pletykák miatt még érdekesebbé váló helyzetről megkérdezték az érintett játékost is.

Ez a liga nagyon sok kihívás elé állít. Ez a jelen pillanatról szól. Most mindent megteszek, hogy abban a helyzetben legyek, hogy Wahsington nem akar elengedni, mert elvégeztem a munkám. Ez az, amire fókuszálok. Majd meglátjuk, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok.

Abban mindenképpen igaza van, hogy 12 meccs (+ esetleg rájátszás) alatt még nagyon sok minden történhet. Nézzünk is meg néhány faktort, ami a jövőjét befolyásolhatja:

– Hol draftol a ’49 ?

Jelen pillanatban még egyetlen egy mérkőzést sem sikerült megnyerniük, így egy elég top hely tűnik reálisnak számukra. Egy top5-ös választási joggal pedig egy fiatal, tehetséges és mindenekelőtt roppant olcsó irányítót is húzhatnak.

– Milyen lesz az irányítópiaci kereslet?

Sok öreg irányító van közel a visszavonuláshoz. Rajtuk kívül pedig vannak csapatok, akiknek egyszerűen csak nagyon gyenge az irányítója. Ha pedig többen szeretnének egy játékost, könnyen licitharc alakulhat ki, ami természetesen nagyon kellemes lenne a számára.

– Mit akar Cousins?

Jó csapatot vagy esetleg a nagy pénzt? Eddig úgy látszik, hogy alapvetően a pénz felé húz a szíve. Ez pedig felveti a rövid, de nagy garantált tartalmú szerződések kötését. Ahhoz viszont, hogy ez fenntartható legyen, konstans jó teljesítményre is szükség van (amit pedig a kisegítő személyzet nagyban befolyásol).

Akárhogy is alakulnak a dolgok, Kirk valószínűleg egy valag pénzt fog keresni jövőre, a kérdés csupán az, hogy ezt kitől fogja megkapni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!