Connect with us

Hír

Cutler szerint jó helyzetben vannak

Miamiban nem túl rózsás a helyzet, de valaki optimista. Méghozzá az, akitől a legkevésbé számítanánk erre: Jay Cutler.

Még mindig jó helyzetben vagyunk. Jól kell ettől magunkat éreznünk. Elég sok hang van, ami az ellenkező irányba vezetne. Mi 2-2-vel állunk. Ha nem tudunk összefogni, nagyon gyorsan elindulhat ez az egész egy másik irányba. Még nagyon sok van hátra, kitalálunk valamit.

A Dolphins az előző szezonban egy félelmetes hajrával jutott rájátszásban és idén végre reális céllá vált ennek az eredménynek a megismétlése. Ugyan a kezdő irányító megsérült, de a visszavonulásból visszatérő Cutler tűzoltás gyanánt megfelelőnek tűnt. Azonban eddig nem igazán tűnik úgy, hogy bevált volna. A Miami Dolphins támadóinak eddigi teljesítménye: ligautolsók szerzett pontokban, megtett összes yardban, passzolt yardban és utolsó előttiek futott yardokban. Azt hiszem, hogy ezek után nem kell annyira magyarázni azokat a kritikus hangokat.

Az egész történetben egyetlen egy furcsaság van: Cutler optimizmusa. A Chicagóban eltöltött utolsó néhány évében a romló teljesítményén kívül nagyon sok hír érkezett arról, hogy a morálja is megzuhant. Nem véletlenül döntött ő a visszavonulás mellett. Most azonban valami érthetetlen okból kifolyólag most mégsem tűnik beletörődöttnek. Valószínűleg nem a pénz motiválja (keresett ő már eleget), de akkor mi?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!