Connect with us

Hír

Dak Prescott neve a legkeresettebb marketingtermék az NFL-ben

Dak Prescott zseniális újonc évével megalapozta magának a hírnevet. Szerencséje van ugyan Amerika csapatával, mert így a teljesítménye utáni hírnév szinte megduplázódik, mintha ugyanezt a Jets irányítójaként tette volna, de nem vegyük el tőle az érdemeket. Idén talán kicsit visszább esett a teljesítménye, de még így is ő a legkeresettebb marketing név a futball világában.

 

 

A március 1 és augusztus 31 közé eső periódusban ugyanis az ő nevével ellátott termékek fogytak a legjobban országszerte. Ez azért is nagy szó, mert rajta kívül olyan népszerű játékosok vannak a lista első tíz helyezettje között, mint Tom Brady, Aaron Rodgers vagy Antonio Brown. Rajta kívül egyébként még egy Cowboys játékos, Ezekiel Elliott is a top10-be került.

 

Ebből is látszik, hogy a pályán nyújtott teljesítmény nem mindig korrelál teljesen a pályán kívüli értékkel, ugyanis Prescott idén csak 18. legpontosabb irányító és nyomás alatt sem teljesít jobban. A QB ratingje már jóval jobb ennél, itt top10 számokat tud felmutatni, tehát még mindig a liga jobbik feléhez tartozik. Egyébként Prescott a kicsit gyengébb második év ellenére is jól játszik és folyamatosan fejlődik, olvasásban, játékintelligenciában.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!