Connect with us

Hír

Derrick Henry nagyobb szerepet kaphat

DeMarco Murray feje felett egész szezonban ott lebeg Derrick Henry árnyéka és ahogy haladunk előre a szezonban egyre nagyobb veszélyt jelent kezdő helyére a fiatal futó. Sérülésével pedig végre ott a lehetőség Henry előtt, hogy megszilárdítsa trónkövetelő helyét.

 

 

A Colts ellen már több lehetőséget is kapott, mint párja, valamint mérkőzés végi futásával több yardot is ért el, de most a Browns ellen különösen nagy meccs előtt állhat. Henry azonban nem szaladna ennyire előre. A célja a fejlődés és a tudatos építkezés.

 

Csak ki akarok menni a pályára és jól teljesíteni. Amikor lehetőséget kapok, mindig a legjobbamat akarom nyújtani. Nem csak magam miatt, de a csapatot is segíteni akarom.

 

A csapat vezetőedzője, Mularkey pedig élvezi, hogy két hasonló képességű játékosa van.

 

Úgy gondolom nagyon jó ez a modell, amit mi futtatunk. Két hasonló képességű, fizikális játékos, akiknek egyaránt megvan minden képessége, hogy kezdő lehessen.

 

Ez a hír a csapat szurkolóinak kétségtelenül nagyszerű hír, de a fantasy tulajok továbbra is idegeskedhetnek, hogy éppen melyik Titans futó kap több lehetőséget.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!