Connect with us

Hír

DJax: itt az ideje a kémiának Jameis és köztem

DeSean Jackson nagy reményekkel érkezett Tampába: igazi mélységi szörnyeteget adnak Winston kezei alá, és a pálya minden pontján kiugróan jó célpontjai lehetnek. Ebből eddig sajnos csak annyi jött össze, hogy a mélységi elkapók közül az egyik legkevesebb yardot hozza elkapásonként, és nehezebben kapja el ezeket a passzokat nyolc másik elkapónál a ligában, akikből ráadásul két slot elkapó is van. Az első három meccsen nem igazán jött vissza a befektetés, és ezt Jackson is érzi.

Nem tudok választ adni erre. Profik vagyunk, NFL-játékosok, ez a munkánk. Remélem inkább korábban, mint később, de meglesz köztünk a kapcsolat. 10 éve játszom, tapasztalt vagyok, megyek előre. Nem menekülök el, előbb-utóbb csak összeáll a terv. Csak mennem kell tovább, és mindig egy kicsit jobbnak lennem.

 

 

Természetesen Winston sem rázta le magáról a felelősséget. Az irányító elmondása szerint ő sem pánikol három meccs után.

DeSean megteszi, ami a feladata, nyitva van mélyen. Egyszerűen el kell hozzá juttatnom a labdát.

A Patriots ellen ez nem feltétlenül lesz nehéz, ugyanis a védelmük a liga elmúlt 12 évének eddigi legrosszabbja, ha idősoros adatokhoz viszonyítunk. Mikor minden irányítóból lényegében Peyton Manninget csinálnak, ott már csak a szikra kell DJax és Winston között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!