Connect with us

Hír

Donald Penn autóját megállították a Raiders szurkolói

Nem viselte túl jól a sorozatban harmadik vereséget a Raiders szurkolóinak egy része, és azt a játékost találták meg, aki a holtszezon során holdoutolt azért, hogy fizetésemelést kapjon, amit végül meg is kapott. Bár a baloldali tackle poszton játszó Donald Penn-nek volt jobb meccse is, mint a Ravens elleni, ugyanis egy sacket engedett Terrell Suggsnak, összességében így sem nyújtott rossz teljesítményt a meccsen, és eddig a szezonban sem.

 

A videón látható eset Donald Penn állítása szerint azzal kezdődött, hogy az Ivan Chavarria névre hallgató szurkoló egy üveggel megdobta a játékos autóját. Ezután Penn kiszállt, majd szócsata kezdődött a felek között, szerencsére ott voltak a biztonsági őrök, akik megakadályozták, hogy a dolgok elfajuljanak. A játékos ezután twitteren azt írta, hogy maradnia kellett volna az autóban, mert a drukker igazi szándéka az volt, hogy valami durva reakciót csikarjon ki, amiért később perelhetett volna. Az NBA-s Draymond Green hasonló esetben erőszakosan reagált, amiért most per van folyamatban ellene.

https://twitter.com/DPENN70/status/917206754261221378

A helyzet iróniája az, hogy a Penn autóját megdobáló szurkoló pár hónapja még közös selfie-t csinált vele, amit ki is tett az instagramjára, és a játékos is lájkolta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!