Connect with us

Hír

DRC máris visszatért a Giantsbe

Rövid ideig tartott Dominique Rodgers-Cromartie eltiltása, amiért kiakadt a Chargers elleni vereséget követően, és jelezte a csapat felé, hogy távozni szeretne. Távozás helyett határozatlan idejű eltiltást kapott, ami a héten véget ért.

 

 

A veterán cornerback nehezen viselte a csapat sikertelenségét, illetve azt, hogy Eli Apple-lel szemben elvesztette a kezdőt – két meccs erejéig. A Chargers elleni vereség volt nála az utolsó csepp a pohárban, és távozási szándékát fejezte ki. Ám nem hiába mondják, hogy egy győzelem csodákra képes! A Broncos elleni teljesen esélytelenként aratott győzelem ugyanis helyrerakta a csapatmorált az öltözőn belül, aminek hatására az elmérgesedett viszonyokat is sikerült békésebb vizekre terelni, köztük például DRC eltiltását is.

 

Ben McAdoo és a játékos megbeszélték a dolgokat, és elsimították nézeteltéréseiket, Cromartie pedig a mai edzésen már újra a csapattal lehet. Kelleni is fog mind ő, mind a magabiztos hozzáállás a játékosoktól, hiszen a pihenőhétről érkező Seattle Seahawks látogat a Nagy Almába a hetedik fordulóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!