Connect with us

Hír

Ebron szinte biztosan más csapatnál kezdi meg a 9. fordulót

Nem az első, és vélhetően nem is az utolsó trade-elméletet olvashatjátok nálunk, a holnap deadline közeledtével el fognak szaporodni az ehhez hasonló hírek, amik vagy reálisak, vagy alaptalanok. Ez speciel elég komolynak tűnik.

 

 

Eric Ebron az a tight end az utóbbi években, akinek három éve várjuk a breakout szezonját, amikor végre első köröshöz, mi több, top 10-es pickhez méltó szezont produkál, de rendre csalódnunk kellett. Hol sérülés, hol rossz forma miatt, de sosem tudta kihozni magából a maximumot, Detroitban pedig most jött el a pillanat, hogy beteljen a pohár, és a hírek szerint a játékos a trading blockra került, vagyis bárki telefonálhat a játékjogáért cserébe.

 

Kinti biztosra veszik, hogy sikerül elboltolniuk valahová, de azért várjuk ki a végét. Nem tudni, hogy milyen ellenértéket szeretne belőle látni a Lions, és hogy mi lehet a korrekt ár érte. Mert hiába nem volt még kimondottan jó szezonja, mindössze 24 éves, és nem véletlenül volt első körben kiválasztott játékos, ezek általában megdobják egy játékos értékét, csak kérdés mennyivel. Úgy gondolom 1-2-3. körökről álmodozni felesleges a Lions szurkolóinak, talán jobban is járnának, ha egy játékosért cserébe válnának meg tőle – csak ki lenne az, akinek Ebron kell?

 

Még csak pletykaszinten sem került szóba egy csapat se, de mivel az újonc szerződésében van, így olcsó megoldás lehet. Idén alig 4 millió dollárt foglal el a salary capből,aminek csak a fele garantált, így nem kerülne sokba, ráadásul az ötödik éves opcióját már lehívták, így jövőre is lenne szerződése – igaz, az már 8 millió dollárba fájna. Itt emlékezzünk meg a Lions szurkolók idegrendszeréről, miután elolvassák az alábbi mondatot: a Lions a 2014-es csodaclassból Aaron Donald vagy Odell Beckham Jr. helyett inkább őt választották ki az első kör 10. választási jogával, hogy csak az All-Pro kaliberű neveket említsük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!