Connect with us

Hír

Eddig nem nagyon jött be a Bucs 2016-os draftja

Korábban írtuk, hogy a Tampa Bay Bucs edzői nagyon elégedettek a 2016-os első körös corner Vernon Hargreaves játékával. A totális bust második körös rúgó Robert Aguayóról is sokat írtunk, most pedig egy másik 2016-os, második körös pick miatt fájhat a feje a csapatnak: Noah Spence vállsérülés miatt IR-re került.

 

Spence újoncként 5,5 sacket szerzett 16 meccs alatt, ami nem volt rossz, de mindent egybevetve inkább átlagos játékot hozott. Idén nem sikerült előrébb lépnie, kifejezetten gyengén játszott (6 meccs, 1 sack), ráadásul megint a válla sérült meg, ami már a negyedik ilyen sérülése két év alatt, idén a második. A vállát így már másodszor kell műtenie, vélhetően ki fogja hagyni az egész idei szezont.

 

A Bucs emiatt leigazolta a veterán Darryl Tappet, akinek karrierje során 28 sackhe van és inkább kiegészítő játékosnak jó. Bár nem kizárt, hogy még ő is komoly előrelépést fog jelenteni, ugyanis a Bucsnak idén csak 7 sackje van hat meccsen, ami kritikán aluli mutató (a Jaguars például két meccsen is 10-et szerzett már idén).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!