Connect with us

Hír

Egy hónap kihagyás vár a Redskins újoncára

Jonathan Allen remek újoncidényen van eddig túl, most azonban nagyjából egy hónap pihenő vár a Redskins első körös védőfalemberére. Ugyanakkor egy másik fontos láncszeme a védelemnek akár a héten visszatérhet.

 

 

Allen a saját top 10 védőújonc listánkra is felfért 4 forduló után, nem véletlenül. 106 pass rusher snap során 3 sack, 3 QB hit és 10 siettetés fűződik a nevéhez, ezzel arányaiban a top 10-ben van a belső védőfalemberek között. A Redskins legnagyobb hiányposztjára érkezett a drafton, amit meg is szolgált eddig, most azonban egy lábfejsérülés miatt nagyjából egy hónapra nélkülöznie kell játékosát Jay Grudennek.

 

Egy darabig nem lesz bevethető, remélhetőleg csak olyan három-négy hétig, hiszen hamar kulcsjátékosunkká nőtte ki magát. Nehéz lesz nélküle játszani, de szerencsére mély a védőfalunk, így megoldhatjuk a pótlását.

 

Gruden ugyanakkor hozzátette, hogy Josh Norman felépülése viszont jól halad, és akár már a héten visszatérhet a Redskins secondaryjébe.

 

Van rá esély, hogy a héten visszatérhet, de ez majd az edzéseken és a különböző orvosi felméréseken kiderül. Nem akarjuk elsietni a dolgokat, szeretnénk teljesen egészségesen őt visszakapni, de ha az orvosok zöld utat adnak a játékára, akkor bizony játszani fog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!