Connect with us

Hír

“Elhozhattam volna Tom Bradyt a Giantshez”

Ó, de könnyű okosnak lenne 5 Super Bowl győzelem után. Az utóbbi években boldog boldogtalan megszólal Tom Brady kapcsán, hogy hát ő látta benne a tehetséget, de aztán mégsem vitte el a drafton, pedig a 6. körig lett volna rá esélye. Az igazság az, hogy Brady baromira nem volt egy Payton Manning vagy egy Aaron Rodgers kaliberű tehetség, Bill Belichick sem azért választotta ki, mert látta benne a jövőbeli Hall of Famert, és ha nem történik egy szerencsétlen sérülés, Tom Brady vélhetőleg soha nem lett volna tényező a ligában. De ez igaz például Brett Favre-ra is, aki, ha Atlantában marad, akkor 2/1-es létére is ordas nagy bust lehetett volna jó eséllyel, de millió hasonló story van pro és kontra. Egy a lényeg: Brady a Patriotshoz került és a kemény munka, valamint a csillagok együttállásának hála minden idők egyik legnagyobbjá vált. Ettől persze még lehet azt mondani, hogy “elhozhattam volna”.

 

 

Whitney Walsh, egy tapasztalt scout nagyon erősködött, hogy a 177. pick-kel vigyük el Tom Bradyt. Senki sem figyelt oda rá. Az én hibám volt, nem vettem komolyan, ahogy Brady mellett érvelt

 

– mondta a korábbi Giants GM Ernie Accorsi, aki Brady helyett Dhani Jonest választotta, aki négy évig volt a Giants játékosa. Nem volt soha Pro Bowler vagy All-Pro, de 6. köröshöz képest egész jó kis LB lett belőle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!