Connect with us

Hír

Falemberre cserélné Jimmy Grahamet a Seahawks

Ian Rapoport információi szerint a Seahawks szeretne egy jó bal oldali tackle-t a csapatába és ezért hajlandó eladni tight endjét, Jimmy Grahamet. A célpontok közt a mai napon épp Seattle-be látogató texansos Duane Brown lehet az első, akivel kapcsolatban már beszélgetett a két csapat és aki holdoutolt a szezon során és nagyon nincs megelégedve a tulajdonos McNair eheti nyilatkozatával. Rajta kívül a coltsos Anthony Castonzo vagy a billses Cordy Glenn lehet fő célpont.

 

A 30 éves Graham játéka messze elmarad a várakozásoktól azóta, mióta a Seahawksba érkezett, nem csoda, hogy meg szeretnének válni tőle, főleg hogy $10 milliót foglal a fizetési sapkából idén. A tavalyi éve még viszonylag rendben volt, de idén hat meccsen mindössze 24 elkapása, 230 yardja és 2 TD-je van.

 

 

A Seahawksnak csupán $2 millió szabad helye van a sapka alatt, ezért nincsenek egyszerű helyzetben, ha minőségi támadófalembert akarnak szerezni. Ezért is akarnak “megszabadulni” Grahamtől és felszabadítani egy kis helyet egy falembernek. Brown hatalmas segítség lenne a Seahawksnak és Russell Wilsonnak, a liga krémjébe tartozik, habár idén a mai lesz az első meccse holdoutját követően. Az értékét akár befolyásolhatja is a mai teljesítménye.

 

Az biztos, hogy a Seahawsnak kellene ráfizetnie Grahamre Brownért cserébe, a kérdés csak az, hogy mennyire. Az is érdekes, hogy a Texansnak egyáltalán kell-e Graham, ők egy-két draft cetlinek biztosan jobban örülnének.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!