Connect with us

Hír

“Flowers hozzáállása csapnivaló”

A Giants korábbi, Super Bowl-győztes centere és az NFL Network jelenlegi elemzője, Shaun O’Hara fakadt ki a csapat bal oldali tackle-jére, Ereck Flowersre, aki tavaly és idén is borzasztó játékkal rukkol elő.

 

Az elvárásaink annyira alacsonyak vele – mint a Seahawks támadófalával is -, hogy sokszor azt mondjuk, hogy “Oh, ez nem is volt olyan rossz, nem tette tönkre a meccset”. Egyébként egy kicsit javult pass protectionben, de a futójátékoknál a lábmunkája és a hozzáállása is csapnivaló.

 

 

Mindig bajban leszel, hogyha az alapoknál ekkora problémák vannak. Bármikor megnézek róla egy meccsfelvételt, mindig látszik a technikai hiányosság. Ha én lennék a támadófal edzője, akkor ezek a srácok biztos nem mennének le edzésen a pályáról addig, amíg ezeket meg nem tanulják.

 

Ben McAdoo, a csapat főedzője továbbra is bízik Flowersben és ugyan teljesen felforgatta a támadófalat a második hét után, Flowers helye biztos maradt a bal szélen. Egyébként az utóbbi két hétben egyetlen sacket sem engedett a Giants támadófala az első két fordulós pocsék statisztikák után, ez viszont nagyobb részt annak köszönhető, hogy Eli Manning sokkal gyorsabban engedi el a labdát, sokkal gyorsabban talál célpontot, mint a szezon legelején. Ehhez persze köze van a játékhívásoknak is, csak azt nem értjük, hogy a szezon elején vajon miért nem ezzel próbálkoztak. Azt hitte McAdoo, hogy rendben lesz a fal?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!