Connect with us

Hír

Fox: Ez egy olyan döntés volt, amit meg kellett hoznom

Új irányító vezeti a Chicago Bears csapatát a pályára a jövő heti Vikings elleni hétfő esti rangadóra, méghozzá az idei draft második pickjén kiválasztott Mitchell Trubisky! John Fox, a csapat főedzője elmondta, hogy ez elkerülhetetlen döntés volt a dolgok jelen állapotában.

 

 

Tízszer adtuk oda az ellenfélnek a labdát az első négy meccsünk során, ez pedig borzasztó adat. Így nem lehet meccseket nyerni, nekünk pedig ez a célunk, így nem volt más választásom, mint meghozni ezt a komoly döntést, amivel remélhetőleg elindulunk pozitív irányba.

– mondta Fox.

 

Mike Glennon rezsimje tehát négy fordulón át tartott a Bearsnél, ugyanakkor sokan arra számítottak, hogy Mark Sanchez lesz majd az, aki átveszi a karmesteri pálcát, Trubiskyt meg meghagyják későbbre, de végül nem így történt (tegyük szívünkre a kezünket, ki akarná Sanchezt kezdetni ilyen szituációban?). Fox tehát nem tudta tovább halogatni Trubisky debütálását, akit már mindenki követelt a csapatba. Az idős mester nagyon elégedett a fiatal irányító pontosságával és mobilitásával az edzéseken, és szeretné ezt viszontlátni a pályán is.

 

Mondjuk a Minnesota Vikings védelme ellen debütálni nem a legszerencsésebb feladat…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!