Connect with us

Hír

Glover Quin felépült az agyrázkódásból

A Lions safety Glover Quin a Saints elleni meccsen szenvedett agyrázkódást, de a bye weeknek hála volt ideje teljesen felépülni, így nem kell kihagynia a Steelers elleni meccset. Ez nagyon jó hír a Lionsnek, ugyanis a jelenlegi formák alapján nem ők az esélyesek, a védelem vezérének számító Quin nélkül pedig még nehezebb dolgok lenne.

 

Félelmetes volt, hogy őszinte legyek. Régóta futballozok és soha volt részem ilyen játékban (amiben megsérült, a szerk.) De ez csak egy szerencsétlen baleset volt, hisz rengetegszer kerültem hasonló helyzetbe és soha nem volt ilyen eredménye. Most megtörtént, de ez van, része a játéknak. Minden alkalommal ott a kockázat. Eddig szerencsés voltam, hogy elkerültek a hasonló dolgok.

 

A Lions 3-1-es kezdés után kikapott a Pantherstől és a Saintstől is, így 3-3-mal áll, miközben a Vikings magabiztosan vezeti a csoportot Case Keenummal is (5-2). Persze még semmi sincs veszve, a sorsolás a Steelers elleni meccs után kifejezetten baráti lesz, még lehet javítani, bár annak nyilván jó lenne 4-3-mal, nem pedig 3-4-gyel neki menni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!