Connect with us

Hír

Gronk készen áll, pusztítani fog!

Rob Gronkowski négy meccs alatt 318 yardot gyűjtött, mielőtt megsérült és kénytelen volt kihagyni a Tampa Bay Buccaneers elleni találkozót. Most azonban visszatér a pályára, méghozzá a csoportrivális Jets ellen és szerinte készen áll arra, hogy pusztítson:

 

Szerintem játszhattam a Bucs ellen akkor, ha az nem csütörtökön van. Sajnos azonban így történt, de most már készen állok. Vigyáztam a testemre, óvatos voltam egész idő alapján, játékra alkalmas vagyok. Bármit is kérjen az edző, kész leszek rá.

 

 

Jelenleg a Patriots és a Jets is 3-2-vel áll, bár nyilván nem kérdés, hogy melyik csapat az erősebb. Azonban egy csoportrangadót nem lehet fél vállról venni, illetve láttuk azt, mennyire nem ment a Patriotsnak Gronk nélkül a védelme felét nélkülöző Bucs ellen. A Jets egysége pedig, ha alapvetően nem is áll jobb nevekből, elég korrekt játékot hoznak, nem biztos, hogy olyan könnyű dolga lesz a bajnoknak, ahogy azt év elején gondoltuk volna.

 

Gronk egyébként szeret a Jets ellen játszani: eddig 11-szer lépett pályára a New York-i csapat ellen, ezeken 54 elkapást, 655 yardot és 6 TD-t szerzett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!