Connect with us

Hír

Hightower: David Harris olyan, mintha DC lenne nálunk

A Jets nyári tisztogatása alól David Harris, a csapat veterán linebackere sem volt kivétel, viszont hamar csapatot talált magának – egyenesen a csoportrivális New England Patriotshoz vezetett az útja. Noha a pályán alig látjuk, Hightower elmondta, hogy nagyon is fontos feladata van a csapatban.

 

Olyan, mintha két védőkoordinátorunk lenne. Harris nagyon sok dolgot megélt már profi karrierje során, ráadásul egy teljesen különböző franchise-tól érkezett. Egy rendkívül magas futball IQ-val rendelkező játékost sikerült leigazolnunk, akit a csapaton belül mindenki elismer. Nem elég, hogy pillanatok alatt megtanulta a playbookunkat, még a fiataloknak is segít minden edzésen, legyen az defensive back vagy a védőfalból valaki, bátran fordulhatnak hozzá a fiatal játékosaink, hiszen mindent tud amit erről a játékról tudni érdemes. Nagyon fontosak a hozzá hasonló vezérek egy csapatban, örülök, hogy a személyében mi is szert tettünk egyre.

– mondta csapattársáról Hightower.

 

Mindössze 7 védősnap jutott Harrisnek a Patriots színeiben, és sokan már a távozást jósolják neki, viszont ha Hightower igazat beszél, akkor nem engednek el egyhamar egy ilyen kincset, aki ha a pályán nem is, de azon kívül mindenben segítheti csapatát. Harris ugyanakkor elmondta, hogy szokatlan lesz számára egy más csapat mezében kifutnia lépnie a MetLife Stadiumban, ugyanis a hétvégén a Jetshez látogat a címvédő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!