Connect with us

Hír

HIHETETLEN: Derek Carr játszhat hétvégén!

Ahhoz képest, hogy az első riportok arról számoltak be, hogy Carrnak hátsérülés miatt 2-6 hét kihagyás vár, Jack Del Rióék már úgy készülnek, hogy a Chargers ellen bevetésre kerülhet a franchise irányítója!

 

 

Hogy valami fasza teleshopos gyógyszer, netán boszorkányság miatt, azt nem tudni, de Carr a több hetesre jósolt pihenőjét egy hétre szűkítette. Carr háta a Broncos elleni csoportrangadón sérült meg, ám a mindössze egy hetes pihenő nem is akkora meglepetés. Korábban ugyanis Cam Newton szintén hasonló hátsérülést szenvedett amikor autó balesete volt, illetve Tony Romonak is volt hasonló problémája – mindketten csak egy meccset hagytak ki.

 

Szükség is lesz Carr-ra, hiszen a legutóbbi három meccsen egyaránt vereséget szenvedtek, amivel megnehezítették a rájátszásba vezető utat, főleg hogy a Broncos és a Chiefs alaposan belehúzott. Ráadásul az öltözőben is rendet kell tenni, hiszen az elmúlt két meccs alaposan betett a szurkolóknál és a játékosoknál egyaránt, például Donald Pennt a saját szurkolói inzultálták. Két csoportrangadó vár a Raidersre előbb a Chargers, majd a Chiefs ellen, utóbbi ráadásul TNF-en, ezeken akár el is dőlhet a csapat sorsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!