Connect with us

Hír

Hogyan hathat ez a sérülés OBJ jövőjére?

Ahogy arról már bizonyára értesültetek, Odell Beckham Jr. az első riportok szerint bokatörést szenvedett a Chargers elleni vasárnapi találkozón, ami miatt nagy valószínűséggel ebben a szezonban már nem léphet pályára. Ez nem csak a Giantsnek, de a játékosnak is hatalmas érvágás, hiszen közeledik az esetleges hosszabbítása, a red flagek pedig kezdenek sokasodni körülötte.

 

 

Mivel a 2014-es Draft első körében választotta ki jelenlegi csapata, jogosultak az ötödik éves opcióra, ami egy meghatározott összegű szerződés egy szezonra. A 2014-es classnál ezt ebben az offseasonben kellett lehívni, amit a Giants meg is tett, így Beckham 2018-ra is szerződéssel rendelkezik. Igen ám, csakhogy ezek az opciós kontraktusok sérülés esetén teljesen garantáltak, Beckham esetében ez $8,5 millió dollárt jelent. Márpedig ez néhányakban kételyeket kezdett elültetni, és nem is teljesen alaptalanul.

 

Az talán nem kérdés, hogy Beckhammel hosszabbítani akarnak, a dolgok pikantériája inkább az, hogy ez mikor történjen meg. A klasszis elkapó idei offseason ténykedése már arra engedett következtetni, hogy ő szerette volna már nyáron tető alá hozni az üzletet. Erre nem került sor, de az utóbbi két hónapban elszenvedett sérülései és ütközései után talán már a Giants vezetőit is elgondolkodtatták. Értelemszerűen a Giants várna a pénzszállító autók kiküldésével, és előbb megnéznék hogy halad a felépülése, csakhogy Beckham megteheti, hogy holdoutol amíg nem kap új szerződést.

 

Egyes elemzők szerint kezdenek a franchise tag felé mozogni a felek, mert a sorozatos sérülések, valamint a pályán és pályán kívüli hisztijei óvatosságra intenek a kassza nyitása előtt. Egy year-to-year szerződéssel viszont nyerhetnének két évet (a jövő évi 5. éves opciós + a 2019-es franchise tag alatt), ami alapján már meg lehet bizonyosodni arról, hogy komoly kockázat nélkül aláíratható vele a hosszú távú szerződés. No meg azt se felejtsük el, hogy vélhetően a legjobban fizetett elkapót csinálnák belőle, szóval nem veterán minimumokról megy a hercehurca.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!