Connect with us

Hír

Hoyer kivágva, irány a Pats?

Miután a San Francisco 49ers csapata megszerezte Jimmy Garoppolót a Patriotstól, gyorsan ki is vágták Brian Hoyert, aki így új csapat után nézhet. Feltehetőleg a Patriots lesz a végállomás.

 

 

A Patriots és a 49ers közel volt ahhoz, hogy belefoglalják a cserébe Hoyert, azonban a Patriots végül ezt nem szerette volna, hiszen akkor -vélhetően – magasabb fizetést kell neki adni, illetve beleszámítana a kompenzációs pick formulába is, ami miatt egyel kevesebb draft cetli ütné a Pats markát a 2018-as játékosbörzén. Így feltehetőleg az történt, hogy a Patriots kikötötte, hogy a 9ersnek Hoyert kell kivágnia, hogy helyet szabadítson fel Garoppolo számára.

 

A Patriotsnak ugyanis jelenleg nincs irányítója Tom Brady mögött a keretben, még csak a gyakorlócsapatban sem. Hoyer pedig nyilván ideális választás lenne, dolgozott már a csapatnál, ismeri a rendszert, tökéletes backup irányító. Hoyer egyébként elég jól járt ezzel az egész történettel. Kapott a 9erstől $10 millió garantáltat, aztán leült a padra pihenni, most meg elmegy a címvédőhöz szintén pihenni egy kis plusz betevőért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!