Connect with us

Hír

Hue Jackson: A Brownsé az ötödik legjobb védelem

Hue Jackson, a Browns főedzője elég rendesen bevédte a védelmét, mikor ezt találta mondani a tegnapi sajtótájékoztatón:

 

Ha nem tévedek, a miénk az ötödik legjobb védelem a ligában.

 

Hát, végül is technikailag igaza van, ha csak a meccsenként engedett yardokat vesszük figyelembe, ami egy hagyományosan használt, de nagyon rossz mutató. A Browns védelme engedett yardokban azért ilyen jó, mert hamar nagy hátrányba kerülnek, ilyenkor az ellenfelek pedig inkább azon aggódnak, hogy minél gyorsabban lefuttassál az órát, nem pedig azon, hogy minél több yardot és pontot tegyenek fel a táblára. A Jets például múlt héten az utolsó két drive-jában (két labdabirtoklásnyi előnynél) összesen 12 yardot tett meg, mindeközben viszont közel 6 percet lefuttattak az órából.

 

Ha például az engedett passer ratinget vesszük figyelembe, akkor a Browns tökutolsó 112,4-es mutatóval. És ha megnézzük, kik voltak az ellenfelek irányítói, még rosszabbnak tűnik ez a szám:

  • Ben Roethlisberger (A Browns 95.0-ás passer ratinget engedett neki, miközben mindenki más ellen 71.4 a passer ratingje.)
  • Joe Flacco (A Browns 97.3-as passer ratinget engedett neki, miközben mindenki más ellen 62.9 a passer ratingje.)
  • Jacoby Brissett (A Browns 120.0-ás passer ratinget engedett neki, miközben mindenki más ellen 73.2 a passer ratingje.)
  • Andy Dalton (A Browns 146.0-ás passer ratinget engedett neki, miközben mindenki más ellen 71.7 a passer ratingje.)
  • Josh McCown (A Browns 101.2-es passer ratinget engedett neki, miközben mindenki más ellen 87.8 a passer ratingje.)

 

Szóval Jackson nem tévedett abban, hogy az övék az ötödik legjobb védelem engedett yardokat tekintve, de ha szerinte tényleg jó ez a defense, akkor nagy bajok vannak Clevelandben.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!