Connect with us

Hír

Hue Jackson: A játékosok azt kezdenek a szabadidejükben, amit akarnak

A Cleveland Browns a héten ismét vereséget szenvedett, ezzel pedig tovább nyúlt a csapat és főedzőjének hosszú negatív sorozata. Lassan pedig Hue Jackson felé is kezdi elveszni a türelem. A múlt héten ugyan legalább hosszabbításra hozták a meccset, de ott alul maradtak a Titans ellen, az irányítóteljesítmény pedig nem volt biztató.

 

 

Ami érdekesebb, hogy DeShone Kizerről egy olyan pletyka látott napvilágot, miszerint péntek éjjel bulizni volt, pedig másnap a csapat edzésén volt jelenése. Hue Jackson erről nem tudott, de utólag sem dorgálta meg az irányítóját.

 

A játékosok azt csinálnak a szabadidejükben, amit akarnak. Én azonban úgy gondolom, hogy a mi fiaink odafigyelnek, hogy jó formában legyenek. Nincs kijárási tilalom nálunk, de mindenkinek tudnia kell, mit csinálhat. Kizer esetéről csak most hallottam. Jó hogy eljutott hozzám az információ.

 

Ezek után érdekes lesz, hogy Kizer továbbra is élvezi-e az edző bizalmát vagy ismét irányítóváltás lesz a héten Clevelandban. Lassan azonban nem csak az irányítókérdés lesz heti téma a csapatnál, de az edzőváltás hangjai is megjelenhetnek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!