Connect with us

Hír

“Hundley jövőbeli Hall of Famer irányító”

Az időzítés lehet nem a legjobb, de a Packers sorozatban harmadik Hall of Famer irányítóját tudhatja a kezdőjében Brett Favre és Aaron Rodgers után. Legalábbis egy korábbi csapattársa, Datone Jones így vélekedik a fiatal irányítóról.

 

 

Brett Hundley egy remek irányító. Egy jövőbeli Hall of Famer. Semmi rosszat nem tudok róla mondani, egy remek srác. Már pár évet ült Aaron mögött. A drafton is az egyik legjobb QB volt, de hogy Mike McCarthytól és Aaron Rodgerstől tanulhatott… nem hiszem, hogy bármi miatt aggódnia kellene.

 

Jones nem csak Green Bayben, de a UCLA-n is együtt játszott Hundley-val. A védőfalembert a Packers draftolta az első körben, de jelenleg csapat nélkül van, miután idén a Vikings és a Lions is kivágta. Viszont ha hinni lehet az ítélőképességének, akkor a Packers fanok megnyugodhatnak, egy újabb halhatatlan QB-t láthatnak a csapatuk élén. Az első nagy tesztje Hundley-nak most a Saints ellen jöhet, akiknek meglepően jól működik az elmúlt hetekben a védelmük, meglátjuk kitart-e a formájuk a mai napra is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!