Connect with us

Hír

Hundley marad az irányító Rodgers sérülése után

Óriási csapás érte a Green Bay Packerst a Minnesota Vikings elleni csoportrangadón, egy szerencsétlen esés következtében ugyanis Aaron Rodgers kulcscsonttörést szenvedett a dobóvállában. A mérkőzés hátralévő részére Brett Hundley látta el az irányítófeladatokat, és McCarthy elmondása szerint ez végig így lesz, amíg Rodgers fel nem épül.

 

 

Rodgersnek már volt egy hasonló sérülése a 2013-as szezonban, csak akkor a bal vállában, most pedig a másikban tört el a kulcscsontja. Akkor hét meccset hagyott ki, ami alatt a Packers mindössze két találkozón tudott nyerni, most az első infók viszont arról szóltak, hogy akár a teljes 2017-es szezont kihagyhatja a Sajtfejűek klasszisa. Ezzel azért még várjunk a további orvosi megerősítésekért, mert nem egy esetben láthattuk már idén, hogy az előrejelzett időtartamnál jóval hamarabb tértek vissza a játékosok, de a lényegen nem változtat: új irányítóval fogja lenyomni a Packers a szezon nagy részét. Ez az új irányító meg a harmadéves Brett Hundley lesz, a cseréje pedig a gyakorlócsapatból felhozott Joe Callahan lehet, állítja McCarthy.

 

Hundley harmadik éve van a Packersnél, és bár 5. körben draftolták, nagy reményekkel érkezett a csapathoz egy jövőbeli magasabb pickért való cserélés érdekében, illetve hogy legyen egy olcsó, de megbízható irányító Rodgers mögött. Ám akármekkora a bizalom az irányába, már meg is születtek a különböző káoszelméletek az irányítóproblémára, például a Wisconsinban felnövő Tony Romo vagy a gyerekként Packers szurkoló Colin Kaepernick leigazolása, esetleg más csapatoknál körülnéznének még a trade deadline előtt, de meglepődnék, ha ezek közül bármi is bekövetkezne. Hundley ugyanis remekül ismeri a playbookot és a Packers rendszerét, amit a szinte 2 éve pályát nem látó Romo vagy Kaepernick nem.

 

Ugyanakkor McCarthy most bizonyíthatja a kétkedőknek edzői kvalitásait, hiszen az utóbbi években a szurkolók és az NFL-közösség célkeresztjében van, amiért egy Aaron Rodgers kaliberű irányítóval csak egy Super Bowlba jutott, valamint hogy nélküle nem menne semmire. Hozzátéve, hogy a mostani ellenfélnél is a csereirányító játszott (mint ahogy hatból négy és fél meccsen végig), és így is vezeti a Vikings a csoportot, szóval fel van adva a lecke McCarthynak. Nem gondolnám, hogy ez befolyásolná az állását, inkább a szurkolók közti megítélésére lehet pozitív vagy negatív hatással.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!