Connect with us

Érdekességek

Hunt a valaha volt legjobb skill player lehet

Kareem Hunt tornádóként, hurrikánként érkezett meg a ligába és magával ragadott szinte mindenkit. Ha így folytatja idén, akkor olyan tettet kihez véghez, amit még soha senki. Ő lehet a valaha volt legtöbb scrimmage yardot szerző játékos az NFL történetében.

 

 

Huntnak 502 futott- és 157 elkapott yardja van, tehát összesen 659 scrimmage yardot szedett össze négy forduló alatt. Ha ezt 16 meccsre, tehát a teljes szezonra vetítjük, akkor 2008 futott yardja és 628 elkapott yardja lenne, tehát összesen 2636 scrimmage yardja. A rekordot Chris Johnson tartja 2009-ből 2509 scrimmage yarddal.

 

Ráadásul Hunt ezzel a teljesítménnyel újonc futott yard rekorder is lenne, azt Eric Dickerson tartja 1808 yarddal. Érdekes még egyébként, hogy hamarabb érte el Hunt idén az 500 futott yardot, mint bárki más a 400-at, hiszen Todd Gurley a második jelenleg 362 egységgel. Az pedig még viccesebb, hogy csak a második félidőben 372 yardot futkározott össze a Chiefs újonca, ezzel is vezetné a ligát. Eddig egyértelmű esélyese az év újonca címnek, de akár az év támadója is játékban lehet.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások