Connect with us

Hír

Jamal Adams forradalmasítaná a safety posztot

Jamal Adams az egyik legígéretesebb safety prospect volt az idei drafton, akitől azonnali jó játékot vártak. Nos, ez nem is maradt el, a Jets pedig vele építheti fel az új secondaryjét. Adamsnek azonban a jó játék nem elég, ő forradalmasítani akarja ezt a posztot.

 

 

Meg fogom változtatni ezt a posztot. Az különbözteti meg a jó játékosokat a legjobbaktól, hogy a jó játékosok csak azt csinálják, amik eddig beváltak, és amik miatt őket jó játékosoknak tekintik. A legjobb játékosok azonban folyamatosan újítani, fejlődni akarnak, kipróbálni új dolgokat, és új szintre emelni a posztjukat. Ebből a szempontból OBJ egy óriási idol, akit nem szidni kéne, hanem csodálni. Amióta megcsinálta azt az egy kezes elkapást, azóta hány és hány bravúros elkapást látunk egy kézzel? Na és előtte hányat láttunk? Erről a forradalomról beszélek. Olyat csinált egy zöldfülű újoncként, amit előtte senki, és olyan lavinát indított be ezzel, ami még jobb teljesítményre ösztökéli az elkapókat, sőt, szinte már minimum követelmény, hogy egy kézzel is tudjanak elkapni.

 

Safetyként nyilván nehezebb dolga van, de nem fél a kihívástól. Ennek az első eleme Rob Gronkowski őrzése volt a múlt héten, ami nem csak neki, de a legtöbb safetynek is kemény feladat. Gronk két TD-t szerzett Adamsről, de egy pillanatig sem vette el a kedvét a játéktól, hiszen úgy fejlődhet egy játékos, ha folyamatosan kihívásokkal kell szembenéznie. Most Gronk nyert, de ígéri, nem lesz ez mindig így.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!