Connect with us

Hír

John Harbaugh: Az elkapóinknak javulnia kell

A Ravens már a szezon első pár meccsét sem támadósorának köszönhetően nyerte meg, de az elmúlt fordulókban semmit nem javult a helyzet. Elsősorban a passzjáték szenved, ami nem csak Flacco teljesítményének, de az elkapósornak is köszönhető. John Harbaugh érthető okokból nem is túl boldog.

 

 

Vasárnap este a csapat kénytelen volt nélkülözni Jeremy Maclint, így a fiataloknak lett volna esélye bizonyítani, de nem tették. A Ravens összesen nem haladt 200 yardot a levegőben és a győzelem is elmaradt, többek közt pár droppnak is köszönhetően.

 

Nem igazán szeretnék beszélni arról mi az, ami miatt csalódott vagyok és mi miatt nem. Egy biztos, az elkapóinknak fejlődnie kell és többet segíteniük a támadásokat. Több pontot kell szereznünk és több first downt is. Tudom hogy képesek vagyunk rá, be kell bizonyítanunk.

 

A Baltimore elkapósorában több fiatal játékos is helyet kap, de egyelőre se Perriman, se Campanaro, se Moore nem biztató. Ugyanakkor a veteránok is egy-egy szebb megmozdulást leszámítva keveset tesznek hozzá a játékoz. A Ravens pedig kizárólag védelmének köszönhetőn nem képes meccseket nyerni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!