Connect with us

Hír

Jon Gruden: Trevathan nagy játékot csinált

Megosztotta az amerikai futball világot Danny Trevathan brutális fejre mért ütése, amely következtében Adams úgy esett össze, mint akit kiütnek. Egyesek szerint aljas, szándékos sérülésokozás történt, mások szerint nem volt már ideje a linebackernek kitérni a becsapódás elől és nem is láthatta, hogy a receiver sisakját üti meg.

 

 

A liga végül két meccses eltiltással jutalmazta mozdulatot, amit aztán egy meccsre mérsékeltek. Jon Gruden szerint ennyit se kellett volna kapni, sőt Trevathan egyenesen egy nagy játékot mutatott be.

 

Nem akarom, hogy bárki megsérüljön. Ugyanakkor ez az ütés még ha kegyetlen is volt, nem teljesen az ő hibája. Mi mindig elmondjuk az elkapóiknak, ha futnak a labdával, különösen a pálya közepén, akkor vigyázzanak magukra. A védők vadászni fognak rájuk és ha jól akarják tenni a dolguk, akkor nem kegyelmezhetnek. Ha olyan route-ot futsz, akkor vigyáznod kell magadra. Nem Adams a hibás, de mindkét fél részéről meg kell vizsgálni az esetet.

 

Ezek a helyzetek mindig trükkösek, mert szeretnénk, ha minél kevesebb játékos sérülne le és kevesebb lenne az agyrázkódás, a súlyos, maradandó sérülés. Ugyanakkor a futball szurkolók nem szeretnék, ha kiveszne a játék keménysége a kedvenc sportjukból.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások