Connect with us

Hír

Joseph mindent lehetségesnek tart

Az éjjel a Broncos alulmaradt a Chiefsel szemben, amivel egymás után sorban három L került a Denver statisztikai lapjára. Vance Joshepet pedig teljesen érthető módon nem az öröm és a békesség járja át.

Nos, meg fogom nézni a meccsfelvételt holnap. Magától értetődő módon minden edző így tesz, de ma este véleményem szerint a védelem győztes focit játszott. A támadófal blokkolt. Futottunk 177 yardot és a passzolás is jobban ment, de ez mind hiábavaló, ha ötször adjuk el a labdát. Ez őrület. nem lehet nyerni öt elveszített labdával. A játékosok és edzők túl keményen dolgoztak ahhoz, hogy legyen egy nagy meccsük öt labdavesztéssel.

Ebből az ötből, hármat is Siemian vállalt, akinek eddig már összesen 12 labdaeladást (10INT, 2Fumble) sikerült végrehajtania. Ez természetesen nagyon sok. A főedzőt pedig elgondolkoztatják ezek az adatok egy esetleges irányítócserével kapcsolatban.

Még nem tudom biztosan. De egy hárommeccses vereségszériában, a mai öt labdavesztéssel bármi lehetséges.

A nagy kérdés, hogy most a viharos körülmények közepette távozó és nemrég visszatérő Osweiler, vagy az eddig nem túl sok sikert felhalmozó, de még mindig nagyon fiatal Lynch fogja megkapni a karmesteri pálcát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!