Connect with us

Hír

Josh McCown már Lions elkapóként is játszott Bill Belichick ellen

Josh McCown jelenleg a Jets kezdő irányítója és már az Arizona Cardinals játékosaként is passzolt a Patriots ellen még 2004-ben, pontosabban: ekkor passzolt először is utoljára. Azonban nem csak irányítóként, hanem elkapóként is játszott már Bill Belichick csapata ellen: 2006-ban a Lions játékosaként.

 

 

Az ominózus 2006-os meccsen Jon Kitna volt a Lions irányítója, aki dobott egy INT-t az egyik Lions elkapó hibájából. Az OC Mike Martz annyira kiakadt, hogy a padra ültette az elkapót, és beküldte McCownt elkapóként. A csereirányító a slotban végig is játszotta a második félidőt, volt két elkapása két targetből 15 yardért, a harmadikat pedig elvették egy támadó pass interference miatt.

 

A 2006-os meccset végül a Patriots nyerte, hiába adott bele mindent McCown (a Lions QB azután is dobott két INT-t, hogy beállt). Egyébként a 2004-es meccsét is elveszítette a Pats ellen, tehát irányítóként és elkapóként sem jött össze neki a bravúr. Most, egy harmadik csapattal is megpróbálkozhat, és ha a Jetseseknek van humorérzékük, akkor mindkét poszton bevetik: így már csak összejön!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!