Connect with us

Hír

JPP: Az ellenfelek nem félnek a Giantstől

A szezon negyedénél a Giants nyeretlenül utolsó a csoportjában, pedig sok szakértő minimum rájátszásba, de többen Super Bowlba is várták a csapatot. Jason Pierre-Pault, a csapat passzsiettetőjét arról kérdezték, hogy mi kell ahhoz, hogy a védelem visszanyerje önbizalmát.

 

 

Személy szerint nem hiszem, hogy ha az ellenfelek a New York Giants ellen játszanak, akkor félnének tőlünk. Úgy játszottunk, ahogy, ezen csak akkor változtathatunk, ha kimegyünk a pályára és megnyerjük a meccset. Nyilván, a Giants és a Chargers is 0-4-gyel áll, ez van. Ki kell menni a pályára úgy kell játszanunk, ahogy arra képesek vagyunk és ezt ezen a héten el kell kezdenünk.

 

A védelem jelenleg erőn alul teljesít, de sok kritikát kapott a támadófal is, illetve a playhívások miatt Ben McAdoo főedző is. A Chargers ellen most lehet javítani a szoros vereségeket, hiszen a Chargers híres az ilyen meccsek elvesztéséről. Tavaly az óriások 7-2-es mérleget tudtak felmutatni egy labdabirtoklásnyi különbséggel eldőlő meccseken, jelenleg 0-2 a mérlegük ilyen találkozókon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!