Connect with us

Hír

Julius Peppers elérte a 150 sackes álomhatárt

Julius Peppers az Eagles elleni csütörtök esti rangadó alkalmával megszerezte karrierje 150. sackjét, ráadásul stílszerűen egy fumble is összejött ebből a játékból:

 

 

Peppers ezzel ötödik az örökranglistán és csupán egyetlen sack kell hozzá, hogy megelőzze Chris Dolemant és a negyedik helyre lépjen fel. Előtte már csak olyan legendák vannak, mint Bruce Smith (200 sack), Reggie White (198) és Kevin Greene (160). Nem mellesleg a lista első négy tagja mind Hall of Famer és természetesen ez a sors vár Julius Peppersre is, 5 évvel azután, hogy szögre akasztja a csukáját. Peppers viszont az egyetlen a 150 sackes játékosok közül, akinek legalább 10 interceptionje is van (11), ez is nagyon jól mutatja sokoldalúságát.

 

A kiváló pass rushert még a Panthers draftolta 2002-ben az 1/2-es választási joggal. Nyolc szezont húzott le Carolinában, majd a Bearsben és a Packersben még összesen hetet, idén pedig visszatért régi csapatához befejezni karrierjét. Kilencszeres Pro Bowler, hatszoros All-Pro, a 2002-es Év Védő Újonca, és bekerült a 2000-es évtized csapatába is. Igazi legenda.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!