Connect with us

Hír

Kuechly megint agyrázkódást szenvedett

Luke Kuechly az Eagles elleni találkozó első félidejében ment be az öltözőbe, majd a második félidőre már nem tért vissza a pályára, a kiváló linebacker négy tackle-lel és egy QB hittel fejezte be a találkozót. Ez volt Kuechly harmadik agyrázkódása három éven belül. Ráadásul tavaly is egy TNF alkalmával szenvedett sérülést, akkor készült róla a “híres” kép, ahol sírva ül a kiskocsin. Most szerencsére nem tűnt ilyen komolynak az eset, hiszen saját lábán hagyta el a játékteret.

 

 

Kuechly 2015-ben három meccset hagyott ki, majd tavaly a szezon utolsó hat meccsét ülte ki agyrázkódás miatt, az újabb fejsérülése pedig nagyon aggasztó mind a csapat, mint a játékos számára. Az All-Pro és Év Védője címet is elnyert linebackernek mindenképp ideje lehet elgondolkodnia karrierje folytatásáról, hiszen ezzel nem szabad viccelni.

 

Ugyan a Panthersnek elég jó linebacker-sora van, hiszen Thomas Davis mellett Shaq Thompson is kiváló játékos, természetesen egy ennyire jó játékos hiányát megérzi a csapat, az Eagles sokat is támadta Kuechly sérülése után a pálya közepét, a csere David Mayót támadva.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!