Connect with us

Hír

Luck állapota romlott, nem edz a héten

Többször leírtuk, hogy bármilyen örömteli is Luck edzésbe állása, koránt sem biztos, hogy ez a jó megoldás jelen helyzetben. Az irányító sérülései rendre kiújultak a múltban, így érdemes lett volna teljesen elengedni ezt az évet és nem siettetni a visszatérést. Ezt azonban nem lépte meg a csapat (Luck is edzeni akart) és meg is lett az eredménye.

 

 

 

Luck állapota ugyanis rosszabb lett és a héten nem is fog elvileg edzeni. A csapat general managere, Chris Ballard megerősítette, hogy Luck jobb vállában érez fájdalmat, így pedig nem csoda hogy nem szeretnék súlyosabbá tenni a problémát.

 

A jelek tehát nem festenek túl jól, de igyekeznek megnyugtatni a népet, hogy bár nincs időrend Luck visszatérésére, az állapota annyira nem súlyos hogy visszavesse Luck rehabilitációját. Brissett tehát újra időt nyert a bizonyításra és ahhoz képest, hogy az egyik legtöbb időt tölti nyomás alatt, nem is annyira elkeserítő. Ettől még a Colts továbbra sem esélyes vele még a csoportból való továbbjutásra sem, de az 1/1-nek sem ők a legnagyobb várományosai.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!